ДОБРЕДОЈДОВТЕ - во првата лабораторија за електроника

Дизајн - на електронски решенија по барање на клиентите

ДИЈАГНОСТИКА - cо најсовремени уреди

СЕРВИСИРАЊЕ - на електронски уреди со SMD и BGA компоненти

Висока Прецизност - во решавањето на проблеми

24/7 СЕРВИСИРЊЕ & ОДРЖУВАЊЕ
ефикасна и професионална дијагностика
и сервисирање

Стручниот инженерски тим, како и современта опрема за брзо, ефиксно и професионално дијагностицирање и сервисирање на електронска опрема на Lab-Tech Electronic нуди можност за договори за 24/7-часовно теренско одржување на автоматизираните системи и електронската опрема за сите индустриски капацитети низ целата држава.

Контактирајте не'
Доколку имате прашања или сугестии...

Контактирајте не за секакви совети или прашања од областа на електрониката.
Телефон1: +(00) 389 76 555 105
Телефон2: +(00) 389 34 609 105
Е-Маил:info@lab-tech.mk

Работни часови:
Понеделник - Петок: 09h - 17h
Сабота: 10h - 15h

Прием и испорака
Прием и испорака низ целата држава

Lab-Tech Electronic на своите клиенти им нуди можност за прием и испорака низ целата држава преку реномираната компанија за експресни пратки ГЛС Глобко Логистик, кои работат на принципот од врата до врата.